√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

Computers & Gadgets

Visning:

Computers & Gadgets Prenumerationer

En papperstidning om datorer? Det verkar lite motsägelsefullt vid en första anblick. Varför inte använda en dator för att hitta relevant information? Nåväl, vissa av dessa datortidningar är våra bästsäljare, så de måste ha något som talar för dem.

Om du vill hålla dig uppdaterad om utvecklingen av den nyaste hårdvaran, hitta den senaste programvaran eller läsa recensioner av de senaste spelen, ska vi här försöka förklara varför din bästa källa för denna information kanske inte finns i pixlar utan i bläck. 

I det här avsnittet lyfter vi fram våra kategorier och några av våra mest populära titlar. 

I vår kategori PC och Mac kan både entusiaster och proffs hitta en tidskrift för bästa praxis när det gäller den operativsystemsplattform de valt. Trots titeln på den här kategorin erbjuder vi tre tidningsabonnemang även för Linuxanvändare (Linux Format är vår bästsäljare!), bredvid våra PC och Mac-titlar. Bland dessa sticker PC Pro & MacLife ut och är det rekommenderade valet för användarna av dessa plattformar.

I vår spelkategori är Edge & PC Gamer de mest populära titlarna för spelentusiaster. Retro Gamer har på senare tid blivit mycket populär som hyllar världen av klassiska spel. Den stora gemenskapen av PC-flygentusiaster kan vidareutveckla sina färdigheter genom att läsa PC Pilot på sin lediga tid från den virtuella cockpit.

Bland våra internettidningar är Admin Magazine den mest populära titeln för systemadministratörer. Och i vår kategori för mobiler och prylar erbjuder Stuff det bredaste perspektivet på prylar. Magpi Magazine är vår mest populära titel i denna kategori.