√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

Reser och destinationer

Visning:

Reser och destinationer Prenumerationer

I vår kategori Reser och destinationer kan semesterfirare, affärsresenärer, backpackers och äldre resenärer hitta en publikation som passar dem alla. Det spelar ingen roll vad din destination är eller hur tuff du vill ha din resa, om du gillar att vara bland lokalbefolkningen eller föredrar den mer bekväma upplevelsen som lyxresor har att erbjuda, så behöver du inte leta längre: Här kan du hitta en tidskrift som passar just din resestil! 

Vi lyfter fram de mest populära resepublikationerna här. Vi nämner också våra mest populära destinationstidningar (tidningar om en specifik plats).

Först på vår lista är Conde Nast Traveler (USA), av vilken vi säljer både den brittiska och den amerikanska utgåvan. Naturligtvis är Conde Nast Traveler (i USA stavas det med ett L) mer inriktad på USA och också lite tyngre på reklam, medan Conde Nast Traveller UK är den mer lyxiga publikationen. I anslutning till denna mest kända tidskrift finns National Geographic Traveller, National Geographics lillebror, som ger liv åt de mest kända kulturella destinationernas historia. Som en crossover-titel nämner vi också tidningen Food & Travel. Du hittar fler tidskrifter om det internationella köket i vår kategori Matlagning, äta och dricka.

Vår mest populära tidskrift om en plats är New York Magazine. Den får inte förväxlas med nyhetsmagasinet The New Yorker, utan är en lokal guide till stadens kulturevenemang och följer på nära håll storstadens brusande ljus. För anglofiler har vi några publikationer som konkurrerar i popularitet: Britain magazine är mer inriktad på Albions historia, medan Discover Britain koncentrerar sig på kulturupplevelser i Storbritanniens vackraste städer och på landsbygden. Högre upp i Storbritannien är The Scots magazine mer inriktad på aktuella kulturella händelser i högländerna och Scotland Magazine erbjuder ett mer historiskt perspektiv på Alba.

Vi har mycket mer här! Låt ditt öga resa för att hitta en tidning som kan berätta om de roligaste och mest intressanta sakerna att göra på de mest speciella platserna i världen innan du packar resväskan till din önskade destination.