√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

Konst och design

Visning:

Konst och design Prenumerationer

Vår avdelning Konst och design omfattar alla tidskrifter om konst, arkitektur och design. Många av tidskrifterna i underkategorin Inredningsdesign finns också i underkategorin Inredning i vår sektion Hem & Trädgårdar, även om tidskrifterna här främst är avsedda för ID-proffs.

Här lyfter vi fram de mest populära tidskrifterna i den här kategorin. Vi utelämnar titlar som redan diskuterats i kategorin Hus och trädgård, som The World of Interiors.

Architectural Digest behöver förmodligen ingen presentation, och erbjuder det bästa om arkitektur, inrednings- och exteriördesign som kommer från de mest respekterade skribenterna i arkitekturvärlden. Professionella designers kanske vill ta fram Wallpaper regelbundet ur lådan, eftersom det är en mycket välrenommerad titel i design- och stilvärlden. Designproffs kan hitta mer som passar dem i underkategorin Design och kommunikation.

Milk Decoration är vår mest populära tidskrift för inredningsdesign, men täcker så mycket mer. De som har en fransk smak för design, men som inte behärskar språket flytande, kan njuta av det franska ögat för skönhet genom att bläddra igenom de många sidorna i denna högkvalitativa publikation. Om du har en mer anglosaxisk känsla för estetik är Elle Decoration (UK) / Elle Decor (USA) mycket populära titlar i denna kategori. RUM International Edition är det mer avancerade alternativet till dessa titlar. Frame Magazine är en nederländsk publikation på engelska som är skriven särskilt för yrkesverksamma inom design och kommunikation.
 
Om du är intresserad av konstvärlden kanske du vill prova Apollo Magazine, men vi har många alternativ till denna underbara tidning. Det är bara att bläddra igenom vår underkategori för konst och konstnärer. Fler och fler målare provar eller övergår till pastell. Om du är en av dem så är Pastel Journal valet för dig. För dem som är mer intresserade av akvarell gör The Art of Watercolour ett bra jobb genom att förse dig med inspiration, exempel och instruktioner. Naturligtvis erbjuder vi tidskrifter som ger råd för varje målningsteknik i avdelningen Konst & konstnärer.