Över 2.500 engelsksprĂ„kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk förlĂ€ngning

Hus och trädgård

Visning:

Hus och trädgård Prenumerationer

Den här kategorin hjälper dig att göra ditt inre och yttre utrymme vackrare. Vi har inredningstidningar för alla estetiska preferenser, trädgårdstidningar för alla metoder och syften och hushållstidningar som inspirerar dig att utföra dina hushållsaktiviteter med en speciell touch.

Här lyfter vi fram de mest populära publikationerna. 

Country Living (UK) är vår nuvarande bästsäljare i den här kategorin. Tidningen hjälper dig att ge ditt hus eller din lägenhet en lantlig känsla med den engelska landsbygden som inspiration. Om din inriktning är mer transatlantisk kanske du finner USA-utgåvan av Country Living mer intressant. 

The World of Interiors är vår mest populära publikation för inredningsdesign. Den kombinerar traditionell estetik med en modern syn på inredning som hjälper dig att skapa skönhet och komfort i ditt bostadsområde.

Älskare av blommor och växter kanske vill prova Gardens Illustrated och låta sina gröna fingrar vända på sidorna i denna tidning som är fylld till bredden med den härligaste säsongsinspirationen för alla typer av trädgårdar och trädgårdsaktiviteter. The English Garden och BBC Gardeners World är bra alternativ eller kan ge ytterligare information för de trädgårdsmänniskor som vill gräva djupare.

Good Housekeeping UK är den mest respekterade guiden för att ge ditt familjeliv en stimulans av lycka och skönhet. Denna tidskrift finns även i USA-utgåvan om du föredrar en mer amerikansk touch. The Magnolia Journal, som endast utkommer fyra gånger per år, kan vara ett mer hippt alternativ.

Vi har utforskat de bästsäljande tidskrifterna i våra tre underkategorier, men kommer också att ge ett hedersomnämnande till fyra crossover-titlar: Country Home & Interiors ger rekommendationer om inredning med en rustik touch. Både House & Garden och Homes & Gardens hjälper dig att hitta en vacker balans mellan ditt inomhus- och utomhusliv. Och för dem som gillar att samla och har en mer traditionell känsla för stil är Homes & Antiques den publikation man bör gå till.