√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

Fritid

Visning:

Fritid Prenumeration

I vår fritidskategori finns tidskrifter för praktiskt taget alla hobbyer som mänskligheten känner till. För människor med ett brinnande intresse för bild & ljud, farkoster för att korsa vatten, för att röra sin kropp rytmiskt, för att dokumentera sin omgivning, för att studera djurriket, för att bygga miniatyrvärldar, för att samla på värdefulla saker, för att jaga med eller utan krokar, för att glida genom himlen eller för att avfyra armar och svinga svärd (eller visa upp dem på väggen): För alla dessa strävanden är du i rätt kategori!

Vi lyfter fram våra mest populära titlar, men inser att vi omöjligt kan göra rättvisa åt alla fantastiska tidskrifter som alla uppfyller de specifika behoven hos dem som ägnar sig åt hela spektrumet av mänsklig tidsfördrivsaktivitet.

För dem som är intresserade av flygning är tre titlar aktuella bästsäljare: Flypast som fokuserar på flygets historia, Airforces Monthly som belyser luftstrider och Airliner World som ger den senaste informationen om passagerarflygplan. 

Båtägare kommer att finna att Practical Boat Owner innehåller all information som är relevant för att äga och underhålla en båt. För båtälskare är Yachting World vår bästsäljare, men vi har många andra titlar om båtar och andra segel-, rodd- och motorbåtar i vår underkategori för båtliv. 

Hi-Fi News, Stereophile och Absolute Sound är våra tre bästa titlar för dem som vill uppleva högsta möjliga ljudtrohet i sitt vardagsrum. 

I vår kategori Fiske och Dykning är Fly Fishing & Fly Tying Magazine vår nuvarande bästsäljare, även om du kan hitta tidskrifter om alla typer och metoder av fiske i denna kategori.

Oavsett om du gillar dans, djur och husdjur, fotografering, modellering, tåg, samlande och vapen rekommenderar vi att du går igenom dessa underkategorier för att hitta den tidskrift som passar dina intressen, eftersom det helt enkelt finns för många för att nämna.

I vår kategori Fritid kan du inte hitta några tidskrifter om stickning, virkning eller träbearbetning eftersom dessa finns i vår kategori Hantverk.