√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

musik

Visning:

Musik Prenumerationer

En explosion från det förflutna eller en blixt från framtiden? Här hittar du allt om den senaste och bästa musiken. Varje genre är väl representerad i våra underkategorier. Här lyfter vi fram våra bästsäljande tidskrifter.

Mojo Magazine är vår mest populära publikation i Storbritannien, tätt konkurrerad av Uncut Magazine. Båda har en känsla av historia inbäddad i sin rapportering om de senaste och bästa banden. Rolling Stone Magazine är det amerikanska alternativet till båda. Det är en mångårig publikation som rapporterar om mycket mer än bara musik, eftersom den inkluderar politisk rapportering bland sina perspektiv på populärkulturen. Du kan hitta dessa tidskrifter och mycket mer om mainstreammusik i våra kategorier Pop och Rock.

Genremagasinen kommer från många olika håll. Om du gillar progressiv rock är Prog magazine vår mest populära prenumeration. Jazzälskare kommer förmodligen att gilla Downbeat. JazzTimes kan vara ett hippt alternativ eller komplement till Downbeat. För dem som är djupt insatta i alternativ musik erbjuder The Wire mest i artiklar om och intervjuer med musiker och producenter som undervärderas av den vanliga popmusiken. Älskare av klassisk musik kommer förmodligen att älska Gramophone: Den ledande publikationen om klassisk musik i världen. Och om du gillar hiphop: XXL Magazine kommer att få borden att snurra, mikrofonerna att gunga och blodet att pumpa. Hardrockfans kommer att älska Decibel, men det finns många alternativ i vår Metal-sektion. Om du gillar din musik högljudd men lite mindre tung, prova vår kategori Rock. För dans- och technoälskare rekommenderar vi Future Music.

För musiker och producenter är Sound on Sound inriktad på musikskapare och den utrustning de använder. Du kan hitta många fler tidningar om musikens tekniska sida i vår avdelning för inspelning. Guitar World är vår mest populära publikation för gitarrister, tätt följt av Total Guitar. Om du spelar bas är Bass Player Magazine den publikation som du helst vill ha.