√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

Nyheter och Politik

Visning:

Nyheter och Politik Prenumerationer

Jag har nyheter för dig! Tryckta nyheter är långt ifrån föråldrade. De är faktiskt på väg att göra comeback! Även om tv och internet kan rapportera om aktuella händelser direkt, är de mycket mindre lämpade att ge det djup och den insikt som det tryckta ordet kan ge..,

Här lyfter vi fram några av våra mest populära tidskrifter för nyheter och politik.

Time Magazine är utan tvekan den mest kända nyhetstidningen i världen. Den har ett långvarigt rykte om att täcka de senaste händelserna i en unik stil som har stått sig väl genom tiderna. Vi säljer den europeiska utgåvan som är mer internationellt inriktad. Om du letar efter en täckning som är mer fokuserad inom USA:s gränser är Newsweek den publikation du vill läsa. I Newsweek exponeras hela spektrumet av det amerikanska livet genom linsen från några av USA:s bästa journalister. 

The New Yorker är känd för sina vackra omslag och teckningar och erbjuder den smartaste analysen av USA:s politiska och kulturella liv. Den är skriven för New York-bor som bor över hela världen. Den politiska nyhetstidningen The Atlantic kommer inte från New York utan från Boston. Tidningen är berömd för sina banbrytande historier och grundliga reportage och gör ett utmärkt arbete med att reflektera över de kulturella förändringarna i det amerikanska landskapet. 

För ett brittiskt perspektiv på världens nyheter är The Guardian Weekly och The Spectator våra mest populära publikationer. Yngre läsare som är intresserade av vad som händer i världen kan hitta vad de söker i The Week Junior. Tidningen gör också stor nytta som pedagogiskt hjälpmedel. Vi vill också nämna den europeiska utgåvan av The Economist, en veckotidning som är mycket uppskattad och respekterad av både liberaler och konservativa. Slutligen vill vi ge en eloge till tidningen Monocle, med ett bredare perspektiv på nyheterna, mer inriktat på den unga & hippa publiken.

Det finns många fler tidskrifter om nyheter och politik i den här kategorin. Oavsett vilket specifikt intresseområde eller vilken politisk sida du står på kan du här hitta den tidskrift som bäst passar ditt behov av information. Nu när du är insatt i nyheterna kan du fortsätta att bläddra på den här sidan och ha lite riktigt roligt!