√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

Sport och Spel

Visning:

Sport och Spel Prenumerationer

Game, set & match! I vår kategori Sport och spel har vi tidningar om alla sporter du kan tänka dig. Våra sex första underkategorier täcker sporter som kräver en boll av någon form (eller en puck). Vi har tidningar om typiska amerikanska sporter som basket, baseball, hockey och amerikansk fotboll. Men vi har också de typiska brittiska sporterna här, med ett brett urval av tidningar om cricket och rugby. Mer internationella bollsporter som fotboll (eller som britterna säger football), tennis och golf finns naturligtvis också representerade här. 

Våra andra kategorier är uthållighetssporter som löpning, cykling och fitness & bodybuilding. Dessutom har vi tidskrifter som ägnar sig åt kampsport och vattensporter här också. Och i vår spelavdelning erbjuder vi tidskrifter om poker, pussel och andra (bordsspel).

Eftersom vi inte kan nämna dem alla lyfter vi fram de mest populära tidningarna här. Om du letar efter en specifik sport eller tidskrift kan du bläddra i våra underkategorier.

Slam Magazine utkommer sex gånger om året och erbjuder en bred bild av de bästa lagen och de ljusaste stjärnorna i NBA och college basket. 

Thrasher magazine är den mest populära tidningen bland skateboardfolket. Den erbjuder den bästa rapporteringen om skateboardkulturens fängslande värld. 

Tidningen Sports Illustrated är den bästa publikationen för den amerikanska sportälskaren och saknar konkurrens på detta område. 

Tidningen Golf Digest är vår mest populära golftidning, även om vi har många alternativ i kategorin Golf

Fans av fotboll kan välja den mer internationellt inriktade World Soccer eller Four Four Two med fokus på Premier League. Naturligtvis finns det många andra tidskrifter om världens mest populära sport, som alla kan finnas i vår kategori Fotboll.