√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

Hantverk

Visning:

Hantverk Prenumerationer

Människan har använt sina händer flitigt sedan tidernas begynnelse. För att skapa en bekvämare och vackrare miljö för sig själva har våra små händer blivit duktiga på många specialiserade färdigheter.

Kanske är du ny i hantverk och intresserad av att skaffa dig mer erfarenhet? Eller kanske är du en expert på ditt område som söker nya utmaningar? Oavsett vad det gäller bör vårt urval innehålla rätt tidskrift för dig.

Här lyfter vi fram de mest populära engelskspråkiga tidskrifterna i de mest populära underkategorierna. Välkommen till vårt urval för hantverk.

Om du gillar stickning är Interweave Knits en tidskrift från USA som utkommer fyra gånger per år. Det är en prisvärd prenumeration som erbjuder det största utbudet och passar både den erfarna och den nybörjare stickaren.

För virkare rekommenderas den brittiska publikationen Inside Crochet

För korsstygnare är de brittiska publikationerna World of Cross Stitching och Cross Stitcher båda mycket populära, även om du kanske gillar den ena mer än den andra, beroende på din stilkänsla. Om du inte vill missa något kan du också beställa båda!

För personer som älskar att sy är Simply Sewing Magazine vår mest populära titel. För dem med en mer traditionell stilkänsla rekommenderas Classic Sewing Magazine.

Quilting-tidningar finns i alla storlekar och former och konkurrerar med varandra om populariteten. Vi rekommenderar att du bläddrar bland de olika tidningarna i den här kategorin och ser vilken tidning som bäst passar din kunskapsnivå och stil.
För pappershantverkare är Simply Cards & Papercraft vår mest populära tidskrift, även om det finns många trevliga alternativ till denna titel också. Vi råder dig att välja det som bäst matchar din föredragna känsla för design.

Även om några populära pärltitlar som Beadwork och Bead & Button inte längre publiceras har vi några mycket trevliga alternativ på vår webbplats. Den brittiska tidningen Bead & Jewellery är den mest populära.

I vår kategori för träarbetare står Fine Woodworking ut som den mest populära tidningen, även om många andra titlar har blivit mer populära på senare år. Eftersom tidskrifter som Woodcarving och Woodturning var och en betonar olika färdigheter är det för många möbelmakare en bra idé att kombinera två eller flera titlar.