√Ėver 2.500 engelskspr√•kiga tidningar Gratis frakt, inga dolda kostnader Ingen automatisk f√∂rl√§ngning

Underhållning

Visning:

Underhållning Prenumerationer

“I’m gonna make him an offer he can’t refuse.”, “You talkin’ to me?”,  “I am big! It's the pictures that got small.", “Show me the Money!”, “Hasta La Vista Baby” “You Can’t Handle the Truth!”, “You’re gonna need a bigger boat!”, “Say hello to me little friend!”, “Ugh! As if!”, “Here’s Johnny!”, "A martini. Shaken, not stirred.",

Om du känner igen majoriteten av dessa citat är du förmodligen en filmfantast och tillhör rätt kategori. Men mer än bara filmer innehåller vår kategori Underhållning även underkategorier för TV & Radio, Skvaller, Serier, Litterära tidskrifter och Barntidningar.    

Här lyfter vi fram de mest populära tidningarna i var och en av dessa kategorier.

Empire Magazine är den mest populära tidningen i vår kategori Bio. Den erbjuder recensioner och insiderinformation om de senaste och bästa filmerna. För dem som är intresserade av produktionsprocessen för filmer har American Cinematographer varit en av våra bästsäljare i flera år och erbjuder mer än bara teknisk information, den diskuterar också hela processen att bygga upp en berättelse från början till slut på filmduken. Och om du vill ha filmkritik av god kvalitet finns det inget som slår Sight & Sound med deras djupgående titt på allt som rör filmkultur.

Vanity Fair har en mer mänsklig inställning till filmvärlden och fokuserar mest på skådespelarna i filmerna. Det är vår bästsäljare i kategorin TV och radio. En annan populär titel i den här kategorin är Entertainment Weekly, för närvarande en månadstidning som erbjuder den mest insatta informationen inom film- och tv-världen.

För dem som är mer intresserade av skvaller, Hello! Magazine är vår mest populära brittiska titel, med People som den populära motsvarigheten i USA. Mer specifikt fokuserar Majesty Magazine på kungliga familjer.

I kategorin serietidningar har Mad Magazine varit en högst osannolik bästsäljare i åratal, med fans över hela världen som älskar dess kvicka dekonstruktiva sätt att se på den sociala verkligheten.

National Geographic Kids är stjärnan i vår barnkategori, men här kan du hitta mycket mer underhållande och lärorika tidskrifter för barn i alla åldrar. Du kan hitta fler tidskrifter om vilda djur och växter i vår kategori vetenskap och natur.

I vår kategori Litteratur är Reader's Digest den mest populära, men vi erbjuder något för alla typer av läsare, liksom många nyttiga tidskrifter för (blivande) författare.